Min dröm...

… är att få åka till USA efter studenten och jobba som Au Pair i ett år. Och den drömmen ska minsann besannas. Dock så är det över ett år tills jag tar studenten, men då har jag tid på mig att både tjäna ihop pengar och barnerfarenhets timmar. Dessutom så kommer jag nog sätta igång med min ansökan någon gång i höst, och då är det ju bara en sommar kvar!

Varje vecka läser jag flera olika Au Pair bloggar och blir lika taggad varje gång. I literally can’t wait tills det är min tur att få blogga om mitt äventyr. Organisationen som jag ska åka med är STS. Tänkte till en början åka med Cultural Care, men efter att jag hade läst bloggar från båda hållen så verkade det som att jag skulle trivas mer med STS. Tydligen ska STS Au Pairerna bo på ett hotell med underbar utsikt under förberedelsekursen i New York (!!!!) medans CC Au Pairerna bor på ett ”äckligt” campus. Dessutom åkte jag på språkresa för snart två år sedan med just STS, vilket jag också ser som en fördel.

Bara tanken på den här resan gör mig så himla glad. Spendera 13 månader i USA (då man får en extra månad till att resa runt), ”jobba” genom att ta hand om barn, plugga på college, skaffa sig en familj på andra sidan Atlanten och massor med nya vänner. Se så många nya saker man tidigare bara har kunnat drömma om (vilket jag visserligen fortfarande gör, hehe). Nej, men fy vad jag längtar. Dock så har jag många roliga saker innan att se fram emot, men det är nästan så jag vill ansöka nu direkt, på en gång.

Länk till STS hemsida: http://www.sts-education.com/sweden/ap/