Ett svart får i ett hav av spanjorer

Ni vet förut när jag skrev att jag ville smaka på Skittles Tropical? Det är nu gjort!! Eller nu och nu, det var någon vecka sedan jag hittade den fina lilla förpackningen. Vad jag tyckte? SÅ GODA. Men nu är de givetvis slut.
 
Det jag har sysslat med senaste veckan är förutom att jobba, hängt mycket med Marta (en spansk au pair som bor hyfsat nära), Skypeat och jag har nu även hittat till gymmet. Det är på samma ställe som jag simmar, så det är perfekt. 
 
Igår hade jag massa missade samtal från Marta, så jag ringde upp henne och trodde att det var något allvarligt. Tydligen ville hon bara fråga ifall jag ville följa med på en annan au pairs välkomstfest. Haha, det lät väl roligt tyckte jag och lite senare åkte vi ner till Denver. Jag och Marta hade ju förväntat oss en fest liksom, med en hel del andra au pairer. Men icke. Tror det hade blivit lite missförstånd mellan Marta och den au pairen som hade bjudit henne haha. Det första vi ser när vi kliver in är massa vuxna människor (jag vet att jag också klassas som vuxen, men dessa var i 35-45 årsåldern) och många barn. Liksom jahapp, tänkte jag. Det var massor med grannar och kolleger till den nya au pairens värdfamilj, så ja.... Dessutom ska det tilläggas att ALLA i huset förutom två värdföräldrar och jag var spansktalande:):):):) TJOHO. Omringad av medelålders spanjorer och spanjorskor var alltså hur den här "festen" urartade sig hahahaha. Tur dock att det serverades massa god mat (spansk givetvis).
 
Jag och Marta lämnade mycket tidigare än väntat, åkte hem till henne, beställde pizza och hade en sleepover. Alltså Martas hus, JISSES VAD STORT. Man kunde seriöst gå vilse på bottenvåningen, och när man steg in i huset så fick jag typ en Mysteriet på Greveholm-känsla??
 
Kvällen avslutades iaf bra, och ja den här festen gjorde mig verkligen en erfarenhet rikare. Ska dock tilläggas att jag aldrig har känt mig så mycket som the black sheep som då. Stod som ett frågetecken när alla förde konversationer på spanska, och sen blev de lite överraskade när det insåg att jag inte fattade. Jaja.
 
Måste snart börja förbereda mig inför min weekend course i Chicago som är om 26 dagar!
 
Tjingeling.
 
PS, förändring är ju alltid kul, så inom kort kanske jag känner för att piffa till designen lite på bloggen.