1 MÅNAD KVAR

Idag den 20 juni är det inte bara min namnsdag utan även dagen då det är en månad kvar tills jag sitter på planet till USA! 30 DAGAR!!! Vet inte hur många gånger jag har använt ord som "galet" och "sjukt" i mina inlägg, men detta är verkligen både sjukt och galet.
 
Är iallafall mer förberedd nu än någonsin eftersom jag har införskaffat mig min alldeles egna resväska!
 
Senare idag ska jag och mamma åka iväg till en liten affär och leta efter presenter till mina host parents. Barnen har jag faktiskt redan köpt till vilket är riktigt skönt! De får två presenter var och sen en gemensam. Och givetvis så kunde jag inte hålla mig längre utan har redan slagit in dem!
 
Även mitt Pre-Departure Project går sakta men säkert framåt. Är jobbigare än vad jag trodde att skriva på den... Får nog lägga i några växla till på det dock, i och med att jag på tisdag åker iväg till Hällevikslägret (!) och inte kommer skriva något på det då. Sen kommer jag hem från Hällevik den 12 juli och då har jag bara en ynka lite vecka kvar i Sverige!! Som sagt, detta är både galet och sjukt, sjukt och galet och jag är SÅ TAGGAD!!