Latest news

 
Såhär här har det sett ut ett tag tillbaka varje gång jag loggar in på Au Pair Room! Ganska roligt att det blev som jag hade planerat från allra första början, att jag ska åka den 20 juli!! Det är om 145 dagar!! Och nej, jag har troligtvis inte fattat det än även om det har varit klart i över två veckor. Det går inte en dag utan att jag tänker på detta.
 
I måndags fick jag ett brev proppfyllt med papper från STS gällande bland annat min visumansökan. Blä, känns så jobbigt. Tänkte försöka sitta och jobba med det i helgen, för att just nu är jag jätteförkyld. Jag har haft väldigt mycket mailkontakt med min fina värdfamilj och magkänslan blir i princip bara bättre och bättre. Redan nu har jag börjat tänka på vad jag ska köpa för presenter till barnen haha... De skrev här om dagen att det gick ett rykte om att de skulle få 60 cm snö... That's a lot. Fast hon tillade sen att de sällan brukar få så mycket snö, och om de får det så brukar den inte klara sig särskilt länge eftersom solen är framme så ofta! 
 
Annars känns det mesta på topp, jag har jobbat några pass på hemmet för personer med olika funktionsnedsättningar och där trivs jag bara mer och mer. Det är så fina människor jag jobbar med och jag blir verkligen glad varje gång jag kliver in till dem! I skolan är det också ganska lugnt för tillfället och studenten närmar sig med stormsteg. Jag hittade förresten min balklänning när jag var i England förra veckan! Sååååå ofattbart skönt att både ha den och studentklänning fixad så jag inte behöver tänka mer på det, och kan lägga ännu mer energi på detta istället.
 
Men ja, nästa steg i au pair processen är ju att fixa med visumansökningen. Sen får jag väl redan nu börja klura lite på hur mitt pre-departure projekt ska forma sig. Det är typ en "läxa" man ska jobba med i totalt 8 timmar för att bli bättre förberedd inför sitt au pair år och även ge den som en gåva till sin familj. Känns inte överdrivet jobbigt faktiskt.
 
Om 145 dagar är jag i NYC. Har precis börjat titta om på Gossip Girl och känner mest att jag vill dit nu direkt. :(