Christmas feelings & The Rockettes

Hej på er!
 
Hoppas allt är bra med er där hemma. Själv så mår jag så himla bra just nu. 16 dagar kvar till julafton. 16 dagar kvar till jag åker ner till Florida och får se Sofie igen!♥
 
 
I skrivandes stund så dundras det jullåtar på Spotify och jag är sjukt pepp haha. Julklapparna hem till Sverige är skickade och julkänslorna blev inte direkt mindre efter vändan in till NYC i söndags. Jag åkte in tidigt och mötte upp Sara och Erika, sen gick vi raka vägen till en kyrka där de har "konsert" varje söndag. Var en väldigt speciell upplevelse och jag är glad att jag hängde med, men det är inget jag kommer bli stammis vid. Efteråt så ville vi gå till Ellen's Stardust Diner men kön var waaaaay too long så vi gick till Applebee's istället och lunchade. Sen hängde vi på ett Starbucks innan det var dags för mig och Sara att gå till luciaövningen. Vi var tvugna att vara där tidigare än vanligt då vi skulle göra våra egna kransar. Resultatet blev ingenting att skryta om.... Får hoppas att den håller sig fin tills på lördag då det är konsertdags. 
 
 
 
Efter övningen så gick vi till Rockefeller Center för att se granen! Ärligt talat så trodde jag att den skulle vara större, men det var ju fortfarande magiskt. New York City knows its Christmas om man säger så.  
 
 
 
 
 
 
 
Efter det så drog vi till ett annat Starbucks (wifi-party ni vet) och sen mötte jag upp Pamela och några av hennes kompisar för vi skulle till Radio City Hall och kolla på The Rockettes!!! Det är som en dans-julshow och det var jättebra. Min värdmamma hade sagt tidigare att det var någonting jag inte kunde missa. Sååå värt pengarna!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


I veckan så bakade dessutom jag lussebullar tillsammans med D! Hon har inte smakat någon än då hon tycker de ser väldigt skumma ut hahahah, men hon tyckte det var jättekul att rulla och forma dem. Win-win situation då det blir mer för mig att äta och att hon kanske vill göra det ytterligare en gång!!
 
 
 
Ja, det där ska vara en fjäril... Och ett D högst upp till vänster hahaha.
 
På sistone så har jag funderat och tänkt mycket på min tid här. Om 12 dagar har jag varit i USA i 17 månader. Vilket betyder att jag har 4 jobbmånader kvar och är hemma inom 5. Jag var 19 år när jag lämnade Sverige och kommer tillbaka som en 21-åring. Alltså när jag tänker i såna banor så blir jag helt... Ja jag vet inte hur jag ska beskriva det faktiskt. Det känns jättekonstigt. Exalterande. Fövirrande. På något sätt så är inte tanken på att vara borta i nästan 2 år konstigt, men tanken på att vara 2 år äldre när jag kommer tillbaka är som typ ett uppvaknande..? Slag i ansiktet? Liksom när jag först tänkte på det så satt jag säkert och bara tänkte "What?!?!?" i ett par minuter. Ni får ursäkta, jag vet verkligen inte hur jag ska beskriva det på ett annat sätt. Kanske någon som läser som ändå förstår vad jag menar?
 
Nog med tänkande, nu ska hämta en lussebulle och kolla på julkalendern. Puss hej!