Flyr läxan genom att blogga

Har precis avslutat dagens jobbpass, och tänkte efter detta inlägget försöka komma lite längre med min Chicago-läxa. Alltså det är helt sjukt vad lat man blir med allt som har med "skola" och göra efter studenten???
 
Igår så åkte jag till downtown Denver, mötte upp Angelica och Bruna och sedan begav vi oss till Molly Brown House! Molly Brown var en av passagerarna på Titanic, och hon bodde under en tid i Denver. Hon blev så pass känd för att hon hjälpte många av passagerarna in i livbåtarna och försökte även göra så att livbåtarna åkte tillbaka för att plocka upp fler från vattnet. Huset och turen var ganska intressant, även om guiden inte var den mest entusiastiska människan man har stött på.
 
Senare så åkte vi till Northfield och gick på bio! Vi såg Concussion med Will Smith. Vilket var en väldigt bra film! Efteråt så mötte vi upp Claudia och åt på Red Lobster. JISSES VAD GOTT!!! Som jag har nämnt tidigare (tror jag?), så äter jag ju inte så mycket fisk och skaldjur här så jag var minst sagt nöjd och belåten.
 
Idag så stack jag och kidsen till Children's Museum! Alltså det stället är kaos. Men barnen hade åtminstone kul, och det är ju ändå huvudsaken. Lyckades knäppa några söta bilder på dem!
 
 
 
 
 
 
Imorgon kommer Lovisa hit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
39 dagar kvar till Seattle!!!!!!!!!!!
78 dagar kvar tills jag blir 20!!!!!!!!!!!!!!! Inte för att det gör så stor skillnad här, but still
153 dagar kvar till Hawaii!!!!!!!!!!
 
Hej svejs!