NBA & NHL

Den här månaden så har jag även kunnat bocka ytterligare två saker på min Bucket List. Jag har både sett en NBA match och en NHL match! Jag hade aldrig sett en basketmatch innan, så det var roligt! Faktum är att den basketmatchen var vårt au pair event för mars-månad. Det var Denver Nuggets som spelade mot Phoenix Suns, och Nuggets vann! Jätterolig upplevelse, det enda jag har att klaga på var att den stora skärmen visade liksom det motsatta hållet för oss på vår sida. Det var jätteförvirrande. Skärmen visade åt ett håll, men spelet höll faktiskt på åt det andra haha. 
 
Fullsatt var det ju inte direkt.
 
 
 
 
Förresten, vart är all min creds för att ha lärt mig hur man laddar upp egna videos här?!?!?!?

NHL matchen spelades på samma arena som NBA matchen. Denna matchen gick jag och såg med pappa. Vi såg på när Colorado Avalanche med Gabriel Landeskog som kapten mötte Philadelphia Flyers, dock så förlorade Avs... Men shit vilken upplevelse. Har aldrig varit något stort fan av hockey innan, och har tyckt att de matcherna jag har sett har varit väldigt tråkiga. Men inte den här gången inte! Här var det i princip fullsatt på arenan, och matchen var riktigt, riktigt bra och super spännande! Blev förvånad över mig själv att jag var så inne i matchen haha. Deusstom fick jag se på slagsmål, tjoho. Avs tog ledningen två gånger om, men det slutate med att Flyers vann med 4-2. Bredvid pappa så satt typ Flyers största fan. Vi snackade lite med honom, och det var också en upplevelse haha.

 
 

Något av det bästa med dessa sportupplevelser var ju allt amerikanarna kan hitta på i periodpauserna. De fanns kiss-cams, bubble-cam och lip sync-cams. SÅ roligt!! Här är en liten video på en snubbe som lip syncade till Adele. Han gjorde en riktig show av det, och gud vad jag skrattade! Bara det var värt biljettpriserna haha.

Det var det det. Nu har jag alltså sett amerikansk fotboll, basket och ishockey. Bara en baseball match kvar sen kan jag bocka av alla sportevent som jag har på min Bucket List.