HAYDN 3 ÅR

I torsdags fyllde Haydn hela 3 år! Dagen började bra med födelsedagsfrukost!
 
Under dagen åkte vi till en affär som heter Costco. En affär man kort och gott kan beskriva som crazy. Allt säljs typ bara i enorma mängder. Det är svårt och förklara hur affären var haha, men det var verkligen en upplevelse som man inte kan uppleva i Sverige for sure. Ångrar att jag inte kollade vad dessa nallar kostade...
 
På eftermiddagen fick vi besök hela vägen från South Dakota, vilket var barnens mormor & morfar och gammelmormor(eller farmor?) & gammelfarfar(eller morfar?). På kvällen öppnade vi presenter och åt tårta! Jag Skypeade även med Sofie under dagen, vilket gjorde det till en väldigt bra dag!
 
I fredags jobbade jag fram till 12, sen Skypeade jag med la familia och sen bar det av till Mirabelle's pre-k för att de hade "Thanksgiving Feast"! De har två klasser i Mira's årskull, och den ena klassen var "Native Americans" och den andra klassen var "The Pilgrims". De uppträdde med flera olika sånger, och efter det så var det buffé på Thanksgiving mat! Hela eventet var väldigt, väldigt gulligt.
 
Och idag var alltså det "riktiga" firandet, med födelsedagskalas! Tror vi var 13 vuxna och 6 barn. Men innan det började så åkte jag till gymmet (bilen är nu fixad!!) och sen åkte jag till köpcentret och handlade lite. Bland annat den första julklappen?!?!?! Kalaset var iaf väldigt roligt. Vi tjuvstartade lite på Thanksgiving firandet och åt ännu en buffé. Väldigt gott och väldigt intressant mat. På min tallrik kan ni skåda två olika sorters sweet potatoes. Den ena med marshmallows på och den andra med pekannötter. Allting var mixat med socker, så det var inte direkt en favorit pga väldigt söt, men kul att ha smakat iaf! Sen har vi en jättegod sallad till vänster. bredvid den så tror jag det är vanligt potatismos? Gott det med! Fortsätter med en haricots verts & svamp-blandning, sen vet jag inte vad den där lilla croissant-liknande bullen heter för alla kallade dem bara för "rolls", haha. Och sist men inte minst så har vi kalkon! Ser fram emot torsdag då riktiga Thanksgiving är! Tror vi skulle till Howie's kusin eller något liknande då.
 
Och till efterrätt blev det den omtalade GARBAGE-CAKE!! Stort cred till Sonya för att ha fixat denna kreation + att den var väldigt god. Haydn älskade den också, och var minst sagt nöjd med sitt val av födelsedagstårta.
 
 
Senare blev det presentöppning, där han bland annat öppnade min present. Från IKEA givetvis, vad annars? Haha nä men hade inte alls planerat det, men sprang på det av en ren slump i söndags. Som tur var så tyckte han om den riktigt mycket!
 
Kanon bra födelsedagshelg! Ser fram emot nästkommande födelsedagar också. Imorgon är jag ledig och då är det bland annat musikalen Lejonkungen som gäller! Äntligen! Kommer bli riktigt bra tror jag. Nu ska jag se på ett avsnitt av Bron, och sen ska jag sova pga svintrött. Idag var min första dag den här veckan som jag inte behövde sätta alarmet på 6.10, och det var även första dagen som Mirabelle kommer ner till mig 6.30 för att hon ville gosa. Hahaha that timing though. Vaknade helt plötsligt av att någon tände lampan i mitt rum och sen ser jag henne stå i dörren och säger "I wanna cuddle!". Sötis.
 
Godnatt!