Födelsedagsfirande, italiensk dejt & Elitch Gardens

Så som rubriken lyder kan min helg beskrivas. Det har varit min lediga helg den här månaden, och den har verkligen varit toppen! Det började med att i fredags firade vi Hanna (en tysk au pair) som fyllde 20! Jag plockade först upp Nina (från Danmark) och vi gick och köpte frozen yoghurt och handlade lite saker på Target. Sedan mötte vi upp de andra; Hanna från Tyskland, Lily från Frankrike och Jessica och Patricia från Brasilien och hade picknick och såg en openair movie i Town Center Park. Vi hade med oss jordgubbar, vindruvor, cupcakes, key lime pie, cola och pizza <33 Var så fantastiskt gott, och med härligt sällskap så blev det en toppen kväll! Har även fått höra födelsedagssånger på portugisiska, danska och franska. Brasilianarna ska då minsann alltid vara värst.
 
 
 
 
 
 
I lördags så kom Claudia (italiensk au pair) och hämtade upp mig. Hon bor mindre än fem minuter ifrån mig. Vi åkte till downtown Golden och fikade! Supermysigt, hon är jättehärlig! Vi planerade även att ha en typ av potluck dinner om några veckor, då hon ska ha huset för sig själv. Ska bli kul då hon känner en del andra au pairer från Golden som jag inte har träffat än. Något annat jag sysselsatte mig med under denna lediga dag var att jag åkte och handlade lite saker så jag skulle kunna göra detta:
 
Min värdfamilj tycker dem är supergoda, så det är roligt! Ska nog baka sådana tillsammans med barnen någon gång. Jag passade även på att pyssla lite. Det ska vara ett typ av schema för barnen över vem som ska få gå först in och först ut från bilen, iom att det 9/10 gånger blir tjafs om det haha. Tänkte visa dem den imorgon, tror det kan bli en kul grej. Och dessutom kommer det (förhoppningsvis) underlätta mitt jobb en hel del, haha.
 
Idag tog jag light railen mot Elitch Gardens!! Var där med Ilse (au pair från Sydafrika som jag träffade på Red Rocks) och Friederike och Mareike från Tyskland. Jag och Friederike var på samma plan mot Denver, så det var kul att träffa henne igen. Elitch Gardens är en nöjes- och vattenpark i downtown Denver. Var där från cirka 11.30-18.30. Det var såååå kul, och mycket tack vare sällskapet! Det var så perfekt, för alla fyra hade samma smak gällande åkattraktioner!! Bergochdalbanorna var sick, men väldigt roliga. Skrek mig hes. Önskar dock vi hade spenderat mer tid i vattenparken, för jisses vad de vattenrutschkanorna ägde!! Kommer defintivt tillbaka nästa sommarperiod!! Fast de som ägde mest är dock inte med på bild.
 
 
 
 
När jag sedan satt i bilen påväg hem så stötte jag på dessa. Kolla seriöst in blickarna de ger mig?? Like" move bitch you don't belong here".
 
Imorgon har jag en ny spännande jobbvecka framför mig. Vi hörs!!