Match #30, #31 & #32

Match 30:
 
 
 
Tacoma, Washington (cirka 40 minuter ifrån Seattle)
 
Son, 8 år
Son, 6 år
Dotter, 3 år
+ Hund
 
Det kändes som att jag skulle behöva jobba mer än 45h i veckan. Mamman är advokat och pappan jobbar med teknologi. Familjen kändes väldigt tråkig överlag. Pratade aldrig med dem, det skulle bara vara slöseri med tid.
 
Match 31:
 
 
Glenmoore, Pennsylvania (cirka 30 minuter med tåg från Philadelphia)
 
Tvillingdöttrar, 5 år
 
Denna matchningen var dock något helt annat! Skypeade med föräldrarna igår, och först och främst; SÅ GULLIGA OCH ROLIGA!!! Totalt så var vårt Skype samtal i lite över 1h och de pratade på om allting! Kändes jättebra, de ursäktade sig hela tiden för att de pratade så mycket, men jag tycker bara det är bra haha. De var supertrevliga och det var verkligen roligt att prata med dem. De sa även väldigt många gånger att min engelska var "outstanding" och "impeccable", vilket gjorde mig väldigt glad och förvånad på samma gång då jag själv tyckte att min engelska inte var i toppform just då haha. Jag ska troligtvis Skypea med dem snart igen, så jag även får träffa tjejerna. 
 
Tjejerna börjar kindergarten i höst och håller på med väldigt många aktiviteter så som fotboll, simmning, piano, yoga (!!!), ballet och gymnastik. Tjejernas personligheter känns jättebra och jag skulle jobba måndag-fredag 7:30am-6:30pm med ett break under dagen när barnen är i skolan och jag skulle i princip ha VARJE helg off!!! Alltså ni fattar inte hur enormt mycket det lockar att kunna ha helgerna off. SÅ mycket fler saker man kan göra och SÅ mycket enklare att planera saker!! Dessutom ligger det nära både till NYC (cirka 1h och 20 minuter med tåg) och Washington DC (cirka 3h tror jag det var). De är väldigt måna om att au pairen är en del av familjen och jag skulle få typ en egen våning med mycket "private space".
 
++++ En annan rolig sak är ju att av alla städer som Coldplay kommer spela i, i sommar så var det ju just deras Philly-konsert som jag köpte biljett till, haha.
 
Det känns väldigt bra, till och med bättre än vad det gjorde med Greenwich familjen. Ääääsch borde kanske inte skriva så. Gick ju inte särskilt bra förra gången. We'll see!
 
Match 32:
 
 
 
Castle Rock, Colorado (30 minuter ifrån Denver)
 
Tvillingdöttrar, 6 år
Son, 3 år
 
Nope. För sista gången, jag tänker inte flytta till ett annat ställe i Colorado. Förstår inte varför någon skulle köra på det alternativet???? Tack och hej till den här familjen.