FRIYAY

Hej!

Äntligen fredag! Här kommer en liten update med bilder från senast. Jag har ju hunnit fylla 21, TJOHO!! Blev överraskad av min värdfamilj med present och tårta på kvällen, så söta dem är!! På St Patricks Day (två veckor sen) så åkte jag och Shelly till Brother Jimmys i White Plains och mötte upp Sanna, Madde och Emma och hade en väldigt rolig kväll! Hade på mig en tiara som det stod "The Princess is 21" på hahaha, så värt det. Tanken var att jag skulle göra en limo ride inne i city samma helg, men "promotern" klantade till det så det blev inte av... Ska försöka göra det någon annan helg istället!
 
 
 
 
 
 
 
Min värdfamilj ska renovera köket och byta ut alla köksluckor och liknande, så en kväll när jag kom hem så såg köket ut såhär (snacka om att ta tillvara på situationen).
 
Min värdpappa som står för den här humorn.
 
 
 
 
Hahahaha han hade tydligen googlat svenska uttryck och kladdade ner det också. "Ont i håret" är dock någonting som jag aldrig har hört haha! Fick mig ett gott skratt iaf. "Slång dig i väggen"!!!
 
 
Annars så har jag hängt mycket med Shelly, vi har gjort allt ifrån att slösa massa pengar till att sjunga HSM låtar i bilen. Bästa sällskapet!! Ska dessutom till henne ikväll och äntligen få träffa min tyska kompis Lara igen!! Hon flyttade ju till New Jersey för ett tag sen och har inte träffat henne på över en månad... Vi ska hur som helst gå på bio och se Beauty and the Beast! Ska bli väldigt skoj och sen ska vi ha sleepover. 
 
 
 
 
Sen imorgon så får jag skjuts till White Plains för då ska jag hoppa på bussen och åka till Washington DC!!! Yay!! SÅÅ taggad och jag har nästan packat klart allting. Ska bli kul att träffa dem jag hängde med under lektionerna vi hade i Harlem också. En helg jag verkligen har sett fram emot helt enkelt. Kommer tillbaka på söndagkväll så det kommer bli ganska intensivt, men kul! 
 
FÖRRESTEN!! Igår hade jag finbesök av Anna och Cissi som är på sin USA resa just nu. Så kul verkligen att de tog sin tid och kom upp till lilla Irvington! Jag plockade upp dem vid tåget efter 10-tiden och sen hängde vi med varandra fram tills jag började jobba igen. Jättekul var det!!
 
Här kommer några bilder från när jag och Del åkte pulka + när hon hade hockey practice i veckan. Gullunge. Helt offatbart att jag bara har tre veckor kvar att jobba nu... Så många personer och så mycket jag kommer sakna!!
 
 
 
 
 
Det är ganska läskigt att efter den här helgen i DC så har jag bara två helger kvar innan min resemånad börjar. Ska verkligen försöka ta tillvara på den lilla tiden jag har kvar här så gott det går!! Snart är jag hemma på svensk mark igen, YAAAY!!
 
Puss hej!