Det går bra nu

Vet inte vart jag ska börja egentligen, känns som det händer saker hela tiden! Igår var jag på College party och hettade upp den sanna amerikanen inom mig. Ikväll vid klockan 7 så ska jag Skypea med familjen från Asheville är det tänkt. Är inte särskilt nervös nu, men vi får se hur det blir närmare inpå.
 
Gällande Orinda familjen så har jag mailat väldigt mycket med mamman. Hon skickade ännu fler bilder på bland annat familjen, deras "second home" i Tahoe, au pair bilen och au pair rummet och badrummet! Så mysigt och bra allt verkar vara! Och i torsdags skickade hon detta: "Dear Linda, I really enjoyed talking with you. You know when you meet someone and instantly like them and can laugh and joke, you've got a good thing and that's how I feel about you. :)", och jag trodde nästan att mitt hjärta smälte för en sekund. Hon skrev också olika scenarion, alltså vilket avresedatum som skulle passa oss båda bäst(!!), och det visar sig att båda skulle tycka det var bättre ifall jag kom i början av augusti! Wiho! De planerade att komma hem från east coast den 6 augusti, villket skulle vara den dagen jag lämnar Au Pair Academy. Annars var alternativet att komma 22 juni, och det kände jag inte riktigt för. Men nu ifall jag kommer matcha med dem och åka den 3 augusti så har jag tid att andas ut efter studenten, umgås med familj och vänner, vara på Hällevik igen, samt kunna jobba och tjäna mer pengar!
 
Jag har också lite kontakt med några av deras tidigare au pairer och ska imorgon Skypea med deras nuvarande. Sen efter det ska jag förhoppningsvis Skypea med hela familjen + att mina föräldrar ska vara med haha. Kommer säkerligen gå bra!
 
På fredag ska jag till mitt eventuellt nya jobb och typ gå runt och känna på det lite, så hoppas även det går bra! Känns som att det går väldigt bra nu med det mesta och jag är så himla, himla glad.