Sammanfattning

Tänkte skriva en liten sammanfattning från början av den här karusellen till dess att jag åker. Bara för att se hur ofantligt fort allting har gått. 
 
9 sep - Informationsmöte 
12 okt - Skickade in intresseanmälan
23 okt - Fick tillgång till Au Pair Room
25 nov - Hälsoundersökning
18 dec - Intervju
19 dec - Godkänd av STS 
21 jan - Slutförde min ansökan på Au Pair Room
25 jan - Gjorde min ansökningsvideo och la till den på ansökningen
27 jan - Godkänd av AuPairCare 
27 jan - Match #1
28 jan - Intervju med #1
29 jan - Match #2
31 jan - Intervju med #2
2 feb - Match #3 (MIN VÄRDFAMILJ <3)
8 feb - Match #4 
8 feb - Intervju med #3 och #4
9 feb - MATCHAD
10 feb - Match #5
28 feb - Klar med visumansökningen och bokade tid på ambassaden
7 apr - Ambassadbesök och visum fixat
9 apr - Fick hem mitt visum
20 jul - 92 DAGAR KVAR, BYE BYE SVERIGE
 
Hela matchningsprocessen gick väldigt fort för mig och pågick bara i två veckor. Har läst på så många ställen att den delen är både den bästa och den värsta. Den bästa, absolut hittills, men verkligen inte den värsta! Tyckte verkligen det var sååååå kul att vakna upp till att ännu en familj var intresserade av mig, och jag blev lika pepp varje gång. Visst var det nervöst att Skypea med dem, men jag skulle fortfarande inte kalla det för den värsta biten. Det värsta var definitivt arbetet man la ner på ansökningen innan. Att sitta och fylla i Au Pair Room tog så lång tid, och det är den processen jag tycker var värst. Matchningsprocessen var verkligen hur rolig som helst (förutom den delen när man fick tacka nej till familjer som verkligen ville ha en), och att prata med olika familjer gjorde bara så jag växte ännu mer som person. Men antalet timmar jag la ner på Au Pair Room, är oberäkneliga. Det var vid matchningsprocessen allt det roliga började!!
 
Imorgon är det ynka 3 månader kvar tills jag åker. 3 MÅNADER!!! För 3 månader sedan var jag i princip klar med mitt Au Pair Room. Det går så sinnesjukt fort!!