Halloween & NY Rangers

Oj, vilken bra helg det har varit. I lördags så åkte jag först till gymmet, och sen till White Plains för att shoppa med Duygu och Pamela. Efter det åkte jag hem för att senare åka till Sara för att dra oss vidare in till city för Halloween firande!!
 
Vi hade biljetter till Hudson Terrace, och kvällen var hur rolig som helst. PACKAT med människor dock, men fick se så många roliga utklädnader! Sara var Princess Leia och jag var Doris, bästa duon<333
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När festen var slut så åkte vi ut till Long Island och sov hos Saras kompis. Dagen efter runt lunchtid åkte jag tillbaka till Manhattan och mötte up Alise vid Bryant Park! De var en marknad där så vi traskade omkring där och kollade på de olika stånden innan vi satte oss ner och åt lunch. Vädret var SUPERFINT och jag ångrade starkt mitt val av att ha packat med svarta jeans och en stickad tröja.
 
Vid halv 4 började min körövning med lucian och vi höll på fram till klockan 5. Efter det mötte jag upp Alise igen och då var det dags för dagens höjdpunkt - nämligen RANGERS MATCH!!!!!!! Vi båda var så sjukt peppade för vi båda har velat se en Rangers match under en lång tid. De mötte Tampa Bay (som för övrigt har två svenska spelare) och känslan när spelarna åkte in på rinken och man fick se Henke var så otroligt mäktig!!! TYVÄRR så spelade inte Henke den matchen, men dock fick man ju se mer av honom när han satt i avbytarbåset utan mask och hjälm, så dumt att klaga då hahaha. 
 
Första perioden var ganska slö och det var Tampa som hade övertaget, men sen gör Rangers mål efter mål och helt plötsligt ledde de med 5-0!! SÅ rolig match!!! Jag och Alise var tvugna att lämna vid 9:30pm för att hinna med tåget hem, så vi missade typ de sista 8 minutrarna och tydligen så blev slutresultatet 6-1! Om min ekonomi hade tillåtit så hade jag definitivt gått och sett på fler Rangers matcher haha.
 
Vi tog tåget hem och jag landade i min säng vid cirka 11:30pm. En riktig superhelg. Och nästa helg som kommer så åker jag till Boston, yay!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hahah när jag tog denna bilden så var det en snubbe som gick förbi och sa "Good choice, you picked the good looking one."
 
Här kommer några bilder från förra helgen när jag, Sara och Erika gick till Brooklyn Bridge på kvällen och när jag gick ut med Amanda som nu är tillbaka i Sverige:( Båda kvällarna var toppen!!♥
 
 
 
 
 
Puss och kram!