Yellowstone National Park

Hej på er! 
 
Jag satt precis och förde över lite bilder och insåg att jag är inne i min 50e vecka i USA?!?! Bara 11 dagar kvar till min resa och bara 23 dagar kvar i Colorado...
 
I helgen så var det ju midsommar och den spenderade jag med mitt tyska crew och en amerikan, i inget mindre än Yellowstone National Park! Vi lämnade väldigt sent på fredagskvällen då vi allihopa är såna sjuka tidsoptimister haha. Vi hämtde vår hyrbil vid flygplatsen och körde sedan långt in på natten. Det var en 8-9h körning nordväst. Hela lördagen spenderade vi i parken och bockade av alla saker vi ville se och göra. Det var jättefint väder och sällskapet var på topp. På eftermiddagen/kvällen försökte vi hitta något bra ställe att sova på hahaha. Alla campingplatser var fulla så vi snackade med massa olika människor och frågade vad de tyckte vi skulle göra, vi fick bland annat tipset om att försöka "tigga" oss in hos någons campingplats hahaha. Det är inte heller tillåtet att parkera någonstans i parken förutom vid campingplatserna, så den idén gick åt skogen. 
 
Så sent på lördagskvällen, när vi fortfarande inte hade någon aning om vart vi skulle sova så bestämmer vi oss för att fixa en lägereld, göra s'mores och allmänt softa och lyssna på musik. Så nice kväll!! Sjukt rolig, även om vi var livrädda för björnarna haha. Dock så fick vi aldrig se någon, but I'm fine with that... När vi kände oss klara så hoppade vi in i bilen igen och körde ut ifrån parken, parkerade bilen någonstans (jag har själv inget minne av detta då jag slocknade väldigt fort i bilen hahah) och sov hela natten i bilen. Dagen efter så åkte vi iväg säkert vid 7 redan, och vi gjorde ett stopp vid ett casino!! De hade 18 årsgräns och man fick $10 gratis för att "skriva in sig". Och tro det eller ej, men jag vann mest av alla WHOOP WHOOP!! Hahaha, $23,50 - alltid något! Blev löjligt glad. 
 
Sen bar det av mot Colorado igen. Vår amerikanska vän hade en hockeyträning på kvällen som vi skulle hinna till, så det blev lite stressigt. Tanken var att jag och mitt tyska crew, Friederike och Antonia, skulle kolla på träningen men vi var alla för trötta och åkte istället och hade middag på Cheesecake Factory, haha. Däckade på minuten i sängen. Hade en så sjukt rolig helg!! Dock den galnaste hittills. Men sååå värt. Här kommer en bildbomb från USA:s äldsta national park!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta var publikhavet precis innan en av gejsrarna skulle "explodera"(??). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss hej, hoppas ni hade en bra midsommar!